Порожній гріб

Івана 20:1-9

(2): Тож біжить вона та й прибуває до Симона Петра, та до другого учня, що Ісус його любив, та й каже до них: Взяли Господа з гробу, і ми не знаємо, де поклали Його!

1. Камінь відвалений (1,2)

Марія Магдалина прийшла до гробу рано-вранці у неділю. Вона хотіла помастити тіло Ісуса пахощами. Вона переживала, як зможе відвалити від входу важкий камінь. Коли ж вона побачила, що камінь відвалений, то відразу вирішила, що Тіло Ісуса украли. Марія побігла й розповіла про це Петру й Іванові. Вона не знала, що це була блага звістка, яка має змінити світ.

2. Побачив і ввірував (3-9)

Петро й Іван побігли до гробу. Іван прибіг першим, але Петро був єдиним, хто сміло ввійшов у гріб. Тіла там не було. Похоронна плащаниця, якою був оповитий Ісус, лежала так, начебто Тіло з неї випарувалося. Хустка лежала окремо, і, здавалося, що Той, Кому вона належала, зняв її з голови й спеціально склав. Іван побачив порожній гріб й повірив у воскресіння Ісуса. Він вірував, хоча нічого не зрозумів.

Молитва:Господь, дякую Тобі за порожній гріб - свідчення Твого воскресіння. Ісус тілесно воскрес із мертвих і придбав нове тіло воскресіння, і колись це має статися і зі мною

Одне слово:Порожній гріб свідчить про воскресіння Ісуса

login:
password: