Друзі Ісуса

Івана 15:9-17

(16): Не ви Мене вибрали, але Я вибрав вас, і вас настановив, щоб ішли ви й приносили плід, і щоб плід ваш зостався, щоб дав вам Отець, чого тільки попросите в Імення Моє

1. Щоб повна була ваша радість (9-11)

Ісус покликав нас не для того, щоб ще більше обтяжити. Він покликав нас, бо любить нас і хоче, щоб ми також були наповнені радістю. Ми ніколи не бачиму, щоб Ісус сумував чи скаржився. Він погорджений був, покинутий людьми і страдник. Ісус страждав і помер на Хресті, але Його серце раділо, бо Він знав, що Бог Його любить. Ісус всим серцем приймав місію, що дав Йому Бог.

2. Я вас полюбив (12-17)

Ісус дав нам одну заповідь: "щоб любили один одного ви, як Я вас полюбив". Як Ісус полюбив нас? Він віддав за нас Своє життя. Він зробив нас Своїми друзями. Ми друзі Ісуса, коли приймаємо Його смерть за наші гріхи. Ми друзі Ісуса, якщо чинимо все, що Він нам заповів. Ісус дає Своїм друзям духовне знання і мудрість, що приходять лише від Бога. Він відкриває Божі таємниці. Ісус показує нам викупну історію Бога і запрошує взяти у ній практичну участь. Він кличе нас до життя місії. Не ми вибрали Ісуса, а Він вибрав і настановив нас, щоб ми йшли та приносили плід. Плідне життя - радісне.

Молитва: Господи, дякую Тобі за привілей бути Твоїм другом. Допоможи мені любити інших

Одне слово: Ісус - мій найкращий Друг

login:
password: