Розвідка Краю

Числа 13:1-33

(27,28): І вони розповіли йому та й сказали: Прибули ми до Краю, куди ти послав був нас, а він тече молоком та медом, а оце плід його! Та народ той, що сидить у тім Краї, міцний, а міста укріплені, дуже великі. А також бачили ми там нащадків велетня...

1. Розвідайте Край (1-25)

Ізраїльтяни підійшли до границі обітованої землі. За Божим наказом Мойсей, послав дванадцять шпигунів, щоб розвідати землю від краю до краю. Вони повинні були принести інформацію про землю та людей. Бог обіцяв дати Ханаан ізраїльтянам, але вони повинні були піти і взяти його. Для того, щоб отримати обіцяне Богом, потрібно вірити, слухатись волі Бога та діяти.

2. Доповідь розвідників (26-33)

Земля була добра, але люди там страшні. Розвідники принесли виноградну галузку таку велику, що двоє чоловіків несли її на палиці. Вони також принесли фіги і гранати. Це була земля, що текла молоком і медом, як і обіцяв Господь. Однак там жили люди-велетні, а їх міста були добре укріплені. Десять шпигунів говорили: "були ми в своїх очах немов та сарана, і такими були ми і в їхніх очах. Неможливо взяти цю землю". Але вірою Калев казав: "Конче ввійдемо ми й заволодіємо ним, бо ми справді переможем його!"

Молитва: Господи, дай мені віру, щоб отримати обіцяне Тобою

Одне слово: Встань і заволодій доброю землею

login:
password: