Не гріши ж уже більше

Івана 5:9б-15

(14):Після того Ісус стрів у храмі його, та й промовив до нього: Ось видужав ти. Не гріши ж уже більше, щоб не сталось тобі чого гіршого!

1.Нападки зі сторони евреїв (9б-13)

Коли релігійні лідери побачили, як паралітик поніс своє ложе, вони не визнали, що він отримав нове життя. Вони тільки критикували його за те, що він поніс своє ложе в суботу. Через свою гордість та законництво вони стали духовно сліпими та не могли розгледіти в цьому Божої роботи. Цей чоловік злякався. Він був настільки зосередженим на собі, що навіть не знав, хто зцілив його.

2. "Не гріши ж уже більше"(14,15)

Ісус знайшов його в храмі та попередив: "Ось видужав ти. Не гріши ж уже більше, щоб не сталось тобі чого гіршого!" По благодаті Ісуса його хворе тіло зцілилось, та його дух залежності та критики залишився. Він не вмів дякувати. Коли Юдейські лідери докоряли йому, він зразу став виправдовувати себе та переклав провину на Ісуса. Ісус призвав його покаятись та побудувати нове життя на отриманій благодаті Бога.

Молитва: Господи, дякую Тобі за Твою чудесну роботу в моїм житті. Допоможи мені завжди дякувати та твердо стояти в Твоїй благодаті.

Одне слово: Дякуй та не гріши

login:
password: