За Ім'я Ісуса

Дії 21:1-16

(13): А Павло відповів: Що робите ви, плачучи та серце мені розриваючи? Бо за Ім'я Господа Ісуса я готовий не тільки зв'язаним бути, а й померти в Єрусалимі!

1. На шляху до Єрусалиму (1-11)

Павло прямував до Єрусалиму, несучи пожертви від церков серед язичників тамтешнім віруючим. Він хотів посадити видіння світової місії у серцях обмежених юдейських братів та відчуття історії у серцях язичників. Після слізного прощання з єфеськими старшинами він відплив до Тиру. Там він зупинився у братів, які казали йому не йти до Єрусалиму. У Кесарії він зупинився у Пилипа благовісника. Туди прийшов пророк Агав, взяв Павлового пояса і показав, як у Єрусалимі юдеї зв’яжуть Павла та видадуть у руки язичників.

2. Готовий померти за Ім'я Ісуса (12-16)

Лука, який був з Павлом, та кесарійські учні благали його не йти до Єрусалиму. Але не могли вмовити його. Він був готовий померти за Ім'я Ісуса. Його друзі замовкли, сказавши: "Нехай діється Божая воля!" По тому вони зібралися та пішли з ним до Єрусалиму.

Молитва:Господи, допоможи нам любити Ісуса і Його місію. Рости мою віру до тих пір, поки я зможу зробити будь-що заради Імені Ісуса.

Одне слово:Готовий померти за Ісуса

login:
password: