Щоб приносити плід Богові

до Римлян 7:1-6

(4): Так, мої браття, і ви вмерли для Закону через тіло Христове, щоб належати вам іншому, Воскреслому з мертвих, щоб приносити плід Богові

1. В шлюбі з Законом (1-3)

Павло був фарисеєм. Він звертається до тих, хто намагається, як і він в минулому, вирішити свою життєву проблему за допомогою самоконтролю. Коли Павло був у шлюбі з Законом, то дійшов висновку, що Закон не може змінити грішну природу людини. Навпаки, Закон – це дуже вибагливий наглядач, і наша грішна природа повстає проти нього. Коли Павло жив під Законом, ним керувала його грішна природа, і він приносив плоди смерті.

2. В шлюбі з Благодаттю (4-6)

За Законом шлюб вважається дійсним доти, доки не помре один з подружньої пари, тоді інший вважається вільним. Ми померли з Христом і таким чином звільнились від Закону. Ми з'єдналися з Христом в Його смерті і воскресінні і належимо Йому. Коли ми належимо Христу, Його Дух творить в нас плоди, які прославляють Бога і приносять радість і мир в наше життя. Тепер ми вільні і можемо служити обновленням духу.

Молитва: Господи, Ти помер за мене і звільнив мене від гріха і смерті. Тепер я належу Тобі. Працюй в мені Твоїм Духом, щоб я приносив Богу гарні плоди.

Одне слово: Христос - мій справжній Муж

login:
password: