Людина без місії

Буття 3:17-19

(17): І до Адама сказав Він: За те, що ти послухав голосу жінки своєї та їв з того дерева, що Я наказав був тобі, говорячи: Від нього не їж, проклята через тебе земля! Ти в скорботі будеш їсти від неї всі дні свойого життя.

1. За те, що ти послухав голосу жінки (17а)

Господь дорікнув Адаму, але він переклав усю провину на свою дружину. Також він натякнув, що Сам Бог винен в його скрутному становищі. Адам виправдовувався, але не уникнув відповідальності. Він знав чітку заповідь Бога і повинен був коритися їй, незважаючи на того, хто пропонував робити інакше. Боже слово і заповіді завжди вище цього світу і його ідей, і мають пріоритет над ними. Бог повинен бути першим у нашому серці.

2. Прокляття землі (17б)

Бог прокляв землю за те, що людина не послухалася Його. Бог зробив це в надії, що людина покається. Все творіння страждає через гріх людини і очікує викуплення.

3. Життя без місії (18-19)

Тепер людина повинна в поті чола добувати собі їжу, щоб вижити, а потім повернутися в землю, з якої взята. Людина без місії від Бога проводить своє життя в безглуздому існуванні. Тільки Ісус може повернути нам сенс життя і місію.

Молитва:Господь, дякую за те, що через Євангеліє Ти повернув мені сенс життя і місію.

Одне слово:Життя без місії = нещасне життя

login:
password: