Бог благословив сьомий день

Буття 2:1-3

(3): І поблагословив Бог день сьомий, і його освятив, бо в нім відпочив Він від усієї праці Своєї, яку, чинячи, Бог був створив

1. І були скінчені небо й земля (1)

Протягом шести днів Бог наполегливо трудився і скінчив небо і землю, і все воїнство їхнє. Бог показав приклад, як нам потрібно трудитися і відпочивати (Вих.20:11). Він хоче, щоб ми наполегливо працювали протягом шести днів і закінчили те, що почали.

2. В сьомий день Бог відпочивав.

І поблагословив Бог день сьомий, і його освятив, тому що до цього дня Він завершив всю Свою роботу і відпочив. Бог велів людству пам'ятати і святити сьомий день (Вих.20:8-11). Людина потребує відпочинку, щоб обновити душу й тіло. Тому сьомий день створено для людини. Ісус є Господь і суботі. Ми не зможемо знайти справжній відпочинок і спокій без Нього (Мк.2:27-28, Мф.11:28-29). Бог продовжує працювати і зараз. Ми зможемо знайти істинний відпочинок, якщо приймемо участь у Його ділі (Ів.5:17).

Молитва:Господь, дякую, що Ти створив сьомий день! Допоможи мені шість днів наполегливо працювати, а сьомий -- освятити і поклонятися Тобі.

Одне слово:Пам'ятай та святи сьомий день

login:
password: