Наверніться до Мене й живіть!

Амос 5:1-27

(6а,14): Наверніться до Господа, і будете жити, щоб Він не ввійшов, як огонь до Йосипового дому, і буде він жерти, та не буде кому погасити в Бет-Елі. Шукайте добра, а не зла, щоб вам жити, і буде із вами Господь, Бог Саваот, так, як кажете ви.

1.Шукайте добра, а не зла (1-17)

Людина, яка відділена від Бога, мертва. Ми повинні шукати живого Бога і жити. Як ми можемо шукати Бога? По-перше, ми повинні відкинути нашу надію на речі цього світу, тому що це боги цього світу, вони - фальш і обман; по-друге, ми повинні шукати добра, а не зла. Навіть коли суд змінюють на отруту, відкидають правду, багатий топче нужденного і будує собі великі будинки, а розумний мовчить, ми все одно повинні ненавидіти зло і любити добро. Це є безкомпромісне християнське життя, яке приємне Богу. Тоді Бог буде з нами. Можливо Він змилосердиться над залишком.

2. Хай тече правосуддя, немов та вода (18-27)

Богу не потрібна показова релігійність. Він хоче справжнього покаяння. Він хоче, щоб ми шукали Його всім нашим серцем, і покинули все зле. Він хоче, щоб правосуддя текло як ріка. День Господній буде днем темряви для тих, хто не шукає Бога.

Молитва:Господь, прошу Тебе допоможи мені шукати Тебе всім своїм серцем; змилуйся над нашим народом. Нехай правосуддя тече немов та вода.

Одне слово:Шукай Господа і живи

login:
password: