Ездра повертається до Єрусалиму

Ездра 8:15-36

(22): бо я соромився просити від царя війська та верхівців, щоб помагали нам у дорозі проти ворога,бо сказали ми цареві, говорячи: «Рука нашого Бога на добро для всіх, хто шукає Його, а сила Його та гнів Його — на всіх, хто кидає Його!

1. Людина, потрібна Богові, повинна йти (15-20)

Коли Ездра проглянув список всіх, хто збирався йти з ним до Єрусалиму, то не знайшов там левитів, яких Бог вибрав для служіння в храмі. Він наполягав на тому, щоб всі люди, які потрібні Богові, пішли з ним. Блага рука Господа була з ним в тому, щоб привести вірних і здібних людей до Єрусалиму.

2. Піст, щоб упокорятися перед Богом (21-36)

Ездра сказав царю, що Бог перебуває з тим, хто шукає Його допомоги, тому йому було соромно просити царя про військову охорону. Він і дванадцять головних священиків піклувалися про величезний скарб, що призначався для прикраси храму. Він наполіг на тому, щоб всі люди, які потрібні Богові, пішли з ним. Дорога проходила через місцевість, в якій було багато розбійників. Ездра і народ постилися і молилися перед Богом і просили, щоб Він зберіг їх в дорозі. Рука Бога була з ними, і вони успішно дісталися до Єрусалиму.

Молитва:Господь, дякую Тобі за те, що Ти відповідаєш на молитви тих, хто упокорює себе перед Тобою.

Одне слово:Рука Бога на добро

login:
password: