В Ім'я Ісуса

Дії 3:11-16

(16): І через віру в Ім'я Його вздоровило Ім'я Його того, кого бачите й знаєте. І віра, що від Нього, принесла йому вздоровлення це перед вами всіма

1. "Бог батьків наших Сина Свого прославив" (11-15)

Коли кривий жебрак почав стрибати, танцювати і славити Бога, всі люди були зачудовані, і невдовзі в ганку Соломоновому зібрався чималий натовп. Вони готові були поклонятися Петрові й Івану. Петро переміг спокусу і розказав їм, чому чоловік почав ходити. Так сталося завдяки Імені Ісуса. Він проповідував натовпу Євангеліє. Петро почав проповідь, проголосивши, що Бог Авраамів, та Ісаків, та Яковів прославив Ісуса, Якого вони видали на розп'яття. Через несвідомість люди вбили Автора життя і домоглися видати їм душогубця. Але Бог воскресив Ісуса з мертвих!

2. Через віру в Ім'я Ісуса (16)

Потім Петро вказав чоловіка, який ще не так давно був кривим,а зараз танцював і стрибав від радості. Це було живе свідчення про силу воскресіння в Імені Ісуса. Змінене життя – це найкращий доказ воскресіння.

Молитва:Господи, дякую Тобі за моє зцілення силою Імені Ісуса. Дай мені віру зцілювати інших в Його Ім'я і сміливість, щоб прославляти тільки Його.

Одне слово:Через віру в Ім'я Ісуса

login:
password: