Юнаки бачити будуть видіння

Дії 2:14-21

(17): І буде останніми днями, говорить Господь: Я виллю від Духа Свого на всяке тіло, – і будуть пророкувати сини ваші та ваші доньки, юнаки ж ваші бачити будуть видіння, а старим вашим сни будуть снитися.

1. Бог злив Свого Духа (14-18)

Учні були так наповнені Духом Божим, радістю та хвалою, що поводилися ніби п’яні. Петро, вставши з Одинадцятьма, використав можливість проголосити Євангеліє людям в Єрусалимі. Ці чоловіки були не п’яні, а наповнені Духом Божим. Бог виконав те, що обіцяв. Останні дні почалися, Дух Божий злився на землю. Юнаки, що жили у відчаї та тільки чекали вихідних, щоб порозважатися, стали людьми видіння. Старим людям, що тільки хотіли займатися домашнім господарством та думали про свою майбутню могилу, почали снитися великі сни. Чоловіки та жінки разом могли служити Богу без страху - у святості та праведності.

2. Кожен, хто покличе Господнє ім’я (19-21)

Гряде ще один великий день – день Страшного Суду. Але спочатку люди повинні почути Євангеліє. Це добра новина, що "кожен, хто покличе Господнє Ім'я, той спасеться".

Молитва:Господи, Ти послав нам Свого Духа, щоб дати нам видіння виконувати Твою роботу. Допоможи нам проголошувати Твою добру новину для Твого спасіння всіх людей.

Одне слово:Прийди, Дух Святий

login:
password: