Господнє спасіння з вами

2 Хроніки 20:14-30

(17): не вам воювати в цьому, - поставтеся й станьте, і побачите, що Господнє спасіння з вами, Юдо і Єрусалим! Не бійтеся й не жахайтеся, - узавтра виходьте перед них, а Господь буде з вами.

1. Станьте і побачите (14-17)

Боже слово прийшло до молодого чоловіка через Святий Дух. Він укріпив царя і весь народ. Він пророкував особливо про те, як буде проходити битва, та про те, кому належить перемога. Народ не повинен боротися, а стати й дивитися, як Господь принесе спасіння. Навіть в наші часи, коли ми стоїмо перед Богом і опираємося тільки на Нього, Він веде битву за нас.

2. Стояти і прославляти Бога (18-30)

Цар і весь народ вклонилися і прославили Бога, а потім виконали його інструкції. Йосафат насадив віру в Бога в серцях народу. Замість того, щоб зосередити увагу на зброї чи воїнах, він звернувся, до співців, що прославляли Бога. Тоді Господь побив ворогів і вони стали один проти одного, щоб вигубити себе. Вони всі померли і для Юди залишилось багато здобичі, більше ніж вони могли нести. Люди знову прославили Бога, пішли до храму, граючи веселу музику. Страх Божий був на всі царства країв, коли вони почули, що Господь воював з Ізраїлевими ворогами.

Молитва: Господи, допоможи мені стояти перед Тобою і покладатися тільки на Тебе в неможливих ситуаціях.

Одне слово: Стій і прославляй Бога перед битвою

login:
password: