Дочка Авраама

Луки 13:10-17

(16): Чи ж цю дочку Авраамову, яку сатана був зв'язав вісімнадцять ось років, не належить звільнити її суботнього дня від цих пут?

1. Жінка, зв'язана сатаною (10-13)

18 років ця жінка була зв'язана сатаною. Вона була так скалічена, що не могла розігнутися. Одного суботнього дня Ісус побачив її у синагозі. Він сказав: "Звільнена ти від недуги своєї", - та поклав руки Свої на неї для зцілення, вона ж випросталась і прославила Бога. Ісус прийшов, щоб звільнити нас від всяких пут, що роблять нас безкорисними і жалюгідними. Він звільняє нас для слави Бога.

2. Дочка Авраама (14-17)

Старший синагоги був обурений тим, що Ісус зцілює в суботу, і він критикував Його перед людьми. Але Ісус викрив його лицемірство, що він відв'язує волів, щоб напоїти їх у суботу, а не радіє за дочку Авраама, звільнену від 18 річного полону сатани. Деякі небезпечні противники були ображені Ісусом, але прості люди, які прагнули волі, захоплювались Його діями.

Молитва:Господь, я славлю Тебе за моє звільнення від пут гріха. Відкрий мені очі і серце, щоб я бачив Твою роботу і славив Тебе.

Одне слово:Ісус нас робить вільними

login:
password: