Якщо впокоряться люди Мої

2 Хроніки 7:1-22

(14): і впокоряться люди Мої, що над ними кличеться Ім'я Моє, і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого, і повернуть зо злих своїх доріг, то Я вислухаю з небес, і прощу їхній гріх, та й вилікую їхній Край!

1. «Бо навіки Його милосердя!» (1-10)

Слава Божа наповнила храм, й весь народ пав на землю, вклонився та хвалив Господа. Посвячення храму було радісним святкуванням благості, милості та незмінної любові Господа.

2. Господь являється Соломону (11-22)

Бог прийняв храм, який побудував та освятив Соломон. Він обіцяв почути Свій народ, пробачити їх та зцілити землю їх, якщо вони впокоряться, будуть шукати Ім’я Його та повернуться зо злих своїх доріг. Він також обіцяв зміцнити трон Соломона, якщо Соломон та його нащадки будуть жити за словом Бога. Бог пам’ятав Своє обіцянку Давиду (18), обіцянка, яка виконалася через Месію. Якщо ж Божий люд відступить від Слова Бога та будить служити ідолам, Бог обіцяв знищити його з лиця землі та відвернутися від храму. У Бога нема компромісів з ідолами.

Молитва:Господи, дякую Тобі за те, що Ти чуєш мене, коли я молюся та шукаю лиця Твого з розкаяним серцем. Дякую за те, що Ти вірно бережеш Свої обіцянки.

Одне слово:Бог завжди готовий пробачити та зцілити

login:
password: