Господи, почуй та пробачь

2 Хроніки 6:12-42

(21): І Ти будеш прислухатися до благань Свого раба та Свого народу, Ізраїля, що будуть молитися на цьому місці. І Ти почуєш із місця Свого пробування, із небес і почуєш, і пробачиш

1. Тоді почуй з небес (12-21)

Соломон молився, щоб нащадки Давида перебували на його троні вічно. Він також молився, щоб храм був місцем діючої молитви, та щоб там перебувало Боже ім’я (20б). Храм буде серцем духовного життя його народу. Тут люди зможуть знайти прощення (21). Нашим істинним храмом став Цар Ісус (Ін.2:21); зараз через Його ім’я Божа увага звернена до нас.

2. «Щоб усі народи землі пізнали …» (22-42)

У будь-якому випадку Божий народ повинен молитися. Тут ключове слово – «звернуться» (24,38); це значить розкаятися. Бог використовує неприємності, щоб допомогти нам розкаятися та молитися. Бог знає серце кожного. Бог хоче, щоб ми звернулись всім серцем (30,38). Соломон молився, щоб всі народи пізнали Боже ім’я (33). Бог так само чує з небес, пробачає, зцілює та обновлює нас, коли ми розкаюємося, приходимо до Ісуса та молимося.

Молитва:Господи, дякую Тобі за Царя Ісуса, Який є наш храм. Допоможи мені через неприємності приходити до Ісуса, розкаюватися всім серцем та молитися. Допоможи мені молитися за весь світ.

Одне слово:Почуй з небес та пробач

login:
password: