Господи, я той, хто згрішив

1 Хроніки 21:1-30

(24): І сказав цар Давид до Орнана: Ні, бо купуючи, куплю за срібло повної ваги, бо не піднесу твого в жертві для Господа, і не спалю цілопалення дармо!

1. Давид перелічує гідних до війни (1-17)

Як тільки Давид перестав шукати славу Бога в першу чергу, сатана намовив Давида перелічити Ізраїля. Навіть Йоав знав, що це не правильно. Але коли Бог розлютився на Ізраїля, Давид відразу розкаявся та просив Божого прощення. Він смиренно прийняв Божу кару та дуже жалкував, що його ягнята повинні страждати через його гріх. Давид прохав Бога, щоб замість них він сам заплатив ціну свого гріха.

2. Ток Орнана (18-30)

Меч правосуддя висів над Єрусалимом. Через Ангола Бог доручив Давиду побудувати жертовник на току Орнана. Орнан хотів даром віддати весь свій ток та волів для царя. Але Давид наполягав заплатити повну вартість. Він не хотів жертвувати Богу те, що нічого не варте. Бог прийняв жертву, та Ангол Господинь відійшов.

Молитва:Господи, допоможи мені бути відповідальним за свої гріхи та покаятися перед Тобою. Навчи мене скромно приходити до Тебе та жертвувати найкращим, що в мене є.

Одне слово:Жертвуй дорогоцінним

login:
password: