Всі народи побачать Мою славу!

Ісая 66:17-24

(19): І знака на них покладу, і пошлю урятованих з них до народів, у Таршіш, Пул, і Лул, в Мешех і Кос, у Тувал та Яван, в острови предалекі, що звістки про Мене не чули й не бачили слави Моєї, і звістять мою славу вони між народами!

1. Вони побачать Мою славу (17-19)

Бог не хоче, щоб ми йшли на компроміс з безбожними людьми. Він – Бог милості і Бог суду. Коли чоловіки і жінки роблять огидні речі, Бог вогнем та мечем буде судити їх. Він прийде і збере людей з кожного народу, раси і племені. Бог відкриє Свою славу всьому людству через Свій суд, Його рятівну благодать та незмінну любов.

2. Звіщайте Мою славу поміж народами (20-24)

Залишок Божого народу, який побачить Його славу та скуштує Його прощення, буде посланий у всі кінці землі, щоб проголошувати Божу славу серед народів. Воскреслий Ісус послав Своїх учнів свідками євангелія аж до краю землі. В 66 розділі Ісаї Бог обіцяє, що Його народ приведе язичницький світ до Бога, як пожертвування. Павло дивився на своє служіння як на виконання цього пророцтва (Рим. 15:16).

Молитва: Господи, допоможи мені берегти у серці Твоє величне видіння світового спасіння і жити, як один з Твого святого народу.

Одне слово: Звіщай Його славу між народами

login:
password: