Згадуй ласки Господні

Ісая 63:1-19

(7): Буду згадувати ласки Господні, Господні хвали за все те, що вчинив нам Господь, за велике добро те для дому Ізраїля, що вчинив Він для них у Своїм милосерді, і в ласці великій Своїй!

1. Господь, сильний спасти (1-6)

Коли Ісус прийде знову, Він прийде зі владою спасти Своїх. Він прийде як Суддя та Викупитель. Він описаний як чоловік, що топче виноград у чавилі. Ми не знаємо, коли прийде той день, але ми впевнені, що то - день спасіння для всіх, хто належить Ісусові. Всі вороги Бога будуть потоптані ногами Сина Людського.

2. Господні ласки (7-19)

Хвала Господові за велике добро те, що вчинив Господь Своєму народові. Він зробив Ізраїль Своїм народом. "В усякому утиску їхньому тісно було і Йому". Він дав їм пастиря, Мойсея, і провів їх через Червоне море. Його Святий Дух вів народ та давав йому відпочинок. Його Дух засмучувався, коли люди ставали неслухняними. По вірі в Ісуса ми є народом Божим. Згрішивши, ми повинні розкаятися. Найголовніше ми повинні пам'ятати благодать Бога, Який спас нас, просити Його милості та прославляти Його.

Молитва: Господи, пошли Твого Святого Духа. Пробач наші гріхи та поселися з нами. Допоможи мені робити те, що угодне Тобі, і що прославляє Ім'я Твоє.

Одне слово: Я буду звіщати милості Господні

login:
password: