Як наказав Господь Мойсею

Вихід 39:32-43

(42,43): Усе так, як Господь наказав був Мойсеєві, так зробили Ізраїлеві сини всю ту роботу. І побачив Мойсей усю ту роботу, і ось — вони зробили її! Як Господь наказав був, так зробили вони. І поблагословив їх Мойсей!

1. Вони позносили до Мойсея скинію (32-41)

Робітники закінчили робити скинію та всі її речі. Вони дотрималися того зразка, який Господь дав Мойсею. Така уважність у деталях показує, що вони повністю віддали свої серця тому, щоб приготувати святиню Богу, щоб Він приходив та перебував з ними. Складові святині записувалися, в тому числі священні шати, олива для свічника, запашне кадило, миро помазання, шнури і кілки. Бог цікавиться дрібницями. Ми повинні поклонятися та служити Богу, як Він того хоче, а не так, як подобається нам. Бог закладав основу для того, щоб людство зрозуміло значення жертви Ісуса.

2. Мойсей благословив їх (42-43)

Мойсей ретельно перевірив те, що було зроблено. Він бачив, що вони зробили все саме так, як наказав Господь, тому він благословив їх.

Молитва:Господь, допоможи мені ретельно вивчати Біблію, вірити та жити згідно її вчення. Допоможи мені служити Тобі без компромісів та скорочення шляхів так, як Ти бажаєш.

Одне слово:Роби по-Божому

login:
password: