Стати перед Сином Людським

Луки 21:25-38

(36): Тож пильнуйте, і кожного часу моліться, щоб змогли ви уникнути всього того, що має відбутись, та стати перед Сином Людським!

1. "підійміть свої голови" (25-38)

Учні думали, що кінець прийде тоді, коли буде знищено храм. Але Ісус сказав, що спочатку буде "час поган" (24). Тоді жахливі ознаки на небі й на землі будуть супроводжувати другий прихід Ісуса. Вперше Він прийшов як скромний смиренний пастир, але вдруге Він прийде в силі і великій славі як Суддя. Цей день буде днем Божого гніву і праведного суду над злими людьми, але днем визволення для віруючих людей. Ми повинні підняти свої голови в надії навіть серед руїн, тому що ми належимо Ісусу і успадкуємо Його царство.

2. "стати перед Сином Людським" (29-38)

Ісус хотів, щоб люди могли розпізнати день Його приходу і були певні, що Його пророцтво правдиве, незалежно від того, як довго потрібно чекати його виконання. Ісус попереджає нас про страх, відчай, бажання насолоди, які атакують наші серця та заважають готуватися до зустрічі з Ісусом. Ісус попереджає, щоб ми пильнували і молилися. Це допоможе нам уникнути лиха і бути готовими до зустрічі з Ісусом в будь-який час.

Молитва:Господи, допоможи мені жити вірою і бути готовим зустріти Ісуса.

Одне слово:Ісус прийде знову

login:
password: