Покликання в армію Бога

1 Хроніки 12:1-22

(18): І зійшов Дух на Амасая, голову тридцяти, і він проказав: Мир, Давиде, тобі, і з тобою, о сину Єссеїв! Мир тобі, і мир тому, хто тобі помагає, бо тобі помагає твій Бог! І прийняв їх Давид, і поставив на чолі війська

1. Мужні люди (1-15)

Саул заздрив своєму генералу Давиду тому вигнав його. Після життя у вигнанні в Ізраїлі, Давид прийшов жити як біженець серед філістимлян. Бог у всьому допомагав йому. Під час життя у вигнанні багато мужніх та здібних молодих людей приєдналися до нього. Серед них були дуже кмітливі вояки, деякі з синів Гадових мали обличчя як левові та ноги як у сарни. Люди приходили до нього великими групами під керівництвом своїх лідерів. Вони прийшли з різних колін, але всіх їх поєднувала любов та вірність Давиду.

2. Бо тобі помагає твій Бог (16-22)

Деякі з синів Веніяминових та Юдиних залишили армію Саула та прийшли до Давида. Давид мав сумнів, чи можна їм довіряти. Тоді дух Божий охопив Амасая, та він говорив до них (18). Ці люди могли довірити свої серця Давиду, тому що вони вірили, що Бог вибрав Давида та допомагає йому. Дякуючи вірі Давида, його табір став великим, як табір Божий.

Молитва:Господи, поклич до Себе здібних та вірних людей пастирями для служіння в цьому поколінні.

Одне слово:Об’єднуватися, щоб царство Бога росло

login:
password: