Дух Господа на Мені

Ісая 61:1-11

(10): Я радісно буду втішатися Господом, нехай звеселиться душа моя Богом моїм, бо Він зодягнув мене в шату спасіння, і в одежу праведности мене вбрав, немов молодому, поклав Він на мене вінця, і мов молоду, приоздобив красою мене!

1. Блага вість сумирним (1-3)

Цими словами Ісус розпочинає Своє служіння (Луки 4:18-19). Сумирні - це ті, хто визнають свою духовну бідність. Ісус - це блага вість, бо Він зцілює зламаних серцем, звільняє полонених гріхом. Він приносить благословіння Бога тим, хто приймає Його; суд Бога приходить на тих, хто відкидає любов Бога. Замість попелу наших падінь Він дає нам корону краси. Він замінює наші гидкі, брудні одежі відчаю на славні шати хвали. Він насаджує нас рости в праведності, як прекрасні і могутні дуби, для Його слави.

2. І будуть вас кликати: Господні священики (4-11)

Бог благословляє Свій народ, даючи нам місію - бути царством священиків серед народів (6). Божі священики приводять світ до Бога, а світові приносять Божу благодать. Коли керує Господь, ми маємо справедливість, праведність і радість. Коли Господь зодягає нас в шати спасіння, ми насолоджуємося Ним, як молода насолоджується своїм нареченим. Ми веселимося в Ньому, бо Він робить наше життя плідним.

Молитва:Господи, дякую за Твою благу звістку. Допоможи служити Тобі поміж народами.

Одне слово:Сповна насолоджуйся Господом

login:
password: