Ось прийде Господь

Ісая 40:1-11

(10): Ось прийде Господь, Бог, як сильний, і буде рамено Його панувати для Нього! Ось із Ним нагорода Його, а перед обличчям Його відплата Його

1. Вготуйте дорогу Господню (1-5)

Ісая звертається до людей, що переживають довгу ніч вавилонського полону (Іс.39:6). Його пророцтво частково збулося, коли народ повернувся додому після 70-ти років вигнання. Але по-справжньому воно сповнилося, коли Іван Хреститель приготував шлях, та Месія Ісус прийшов звільнити людей від рабства гріха. Іван кликав усіх людей до покаяння: відвернутися од відчаю та самоосуду та наповнити долини, зрівняти з землею горді думки, випрямити збочені та бунтівні серця. Тоді їхні духовні очі відкриються, щоб побачити славу Господню (Мк.1:1-4).

2. Він буде як Пастир (6-11)

Людські плани та слава зів’януть, як квіти у спеку полуденного сонця. Але слово Боже вічне (1Пет.1:24-25). Це добра новина, що Всемогутній Бог прийшов. Він використовує Свою владу, щоб зцілювати та відновлювати, бо Він наш пастир.

Молитва:Господи, дякую за мого доброго Пастиря Ісуса, за Його вірність обіцянкам. Дякую за добру новину, що мої гріхи викуплені.

Одне слово:Звіщай добру новину

login:
password: