Тому, Хто може вас зберегти від упадку

Юди 1:24-25

(24,25): А Тому, Хто може вас зберегти від упадку, і поставити перед Своєю славою непорочними в радості, Єдиному премудрому Богові, Спасителеві нашому через Ісуса Христа, Господа нашого, слава, могутність, сила та влада перше всього віку, і тепер, і на всі віки! Амінь

1. Без страху і з великою радістю (24)

Якщо би святість в зіпсованому світі залежала від нас, ми б точно впали, тому що сповнені слабостей та помилок. Але Бог спас нас та очистив кров"ю Ісуса. Якщо ми день за днем приходимо до Нього та шукаємо Його допомоги, Він збереже нас та поставить перед Своєю славою непорочними.

2. Єдиному Богові Спасителю (25)

Слава нашому Спасителю. Тільки Він один Бог. Він Суверенний Бог. Він вічний. Він славний та величний. У Нього є вся влада та вся сила на землі та на небі. Цей вічний Бог любить світ. Він послав Ісуса бути нашим Спасителем. Ісус помер та воскрес, щоб ми могли мати прощення. Але лише по одній Його милості ми можемо прийти до Бога непорочними. Ісус сказав: "А Ісус підійшов і промовив до них та й сказав: Дана Мені всяка влада на небі й на землі. Тож ідіть, і навчіть всі народи, христячи їх в Ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа, навчаючи їх зберігати все те, що Я вам заповів." Слава Богу через Ісуса зараз і завжди. Амінь.

Молитва:Господи, дякую за Твою обітницю вберегти мене від упадку.

Одне слово:Він береже нас від упадку

login:
password: