Печатка Бога

Огій 2:10-23

(23):Того дня, говорить Господь Саваот, візьму Я тебе, Зоровавелю, сину Шеалтіїлів, Мій рабе, говорить Господь, і покладу тебе, немов ту печатку, бо Я тебе вибрав, говорить Господь Саваот

1. Шлях святості та благословення (10-19)

Осквернитись легко, але стати чистим важко. Згідно закону, коли людина доторкається до чогось нечистого, вона оскверняється. Але вона не стає чистою, коли доторкається до чогось святого. Бог дав людям шлях, щоби отримати святість та благословення. Це — шлях покаяння та прощення. В Старому Заповіті для прощення гріхів в Храмі приносились кроваві жертви. Ці жертви вказують на Ісуса, Боже Ягня. Людям часів Огія потрібно було відбудувати Храм. Нам потрібно прийти до Ісуса з покаянням та вірою.

2. Божа печатка (20-23)

Печатка — це символ царської влади. Обітниця Божа Зоровавелю виповнилась в Ісусі. Зоровавель стояв в Божій історії викуплення як прямий нащадок Давида та предок Ісуса. Він вів своїх людей, щоб вони покаялись, прийшли до Бога та робили Його діло.

Молитва:Господи, дякую Тобі за Ісуса, Який має всю владу на небі та на землі. Я приходжу до Нього за прощенням та благословенням.

Одне слово:Ісус — Божа печатка

login:
password: