Помилуй мій народ

Естер 7:1-10

(3): І відповіла цариця Естер та й сказала: Якщо знайшла я ласку в очах твоїх, о царю, і якщо це цареві вгодне, нехай буде дане мені життя моє на жадання моє, а народ мій на прохання моє!

1. Помилуй мій народ (1-4)

Цар насолоджувався разом з царицею Естер. Він був радий смачній гостині, яку вона приготувала. Він тричі прохав її сказати своє прохання. Естер не приховала правду, вона чесно розповіла царю про загрозу над нею та її народом. Цар захотів знати, хто наважився на це, й Естер вказала на злого ворога Божого народу – Гамана.

2. Гаман високо повішений (5-10)

Гаман злякався. Цар в лютості залишив кімнату та вийшов до саду. Гаман став гаряче благати царицю. Коли повернувся цар, Гаман припав до ліжка цариці. Цар був дуже лютим, через таку грубу поведінку Гамана та наказав повісити його. Один євнух сказав: "Та ось шибениця ... яка стоїть у Гамановому домі, висока на п'ятдесят ліктів". Отож, Гамана повісили на шибенеці, яку він готував для Мордехая.

Молитва: Господи, дякую Тобі за те, що виховуєш вірних людей. Дякую за те, що відповідаєш на наші молитви. Постав таких жінок як Естер.

Одне слово: Бог справедливий

login:
password: