Не безчестіть Мого святого Ймення

Левит 20:1-22:33

(22:31-33): І заповіді Мої будете додержувати, і будете виконувати їх. Я Господь! І не будете безчестити Мого святого Ймення, і Я буду освячений серед Ізраїлевих синів. Я Господь, що освячує вас, що вивів вас із єгипетського краю, щоб бути вашим Богом. Я Господь!

1. Покарання за гріх (20)

Боже покарання за гріх дуже суворе, бо Він любить Свій народ. Вони повинні освятити себе для Нього і бути святими, щоб успадкувати життя на землі, що тече молоком і медом. Бог ненавидить і каратиме за такі гріхи як, принесення дітей в жертву поганському богу Молоху, порушення духовного порядку в сїм'ї через проклинання батьків, різна статева розпуста чи збочення. Божі люди повинні держати Божі постанови та зростати святим народом і царством священників.

2. Священники і принесення повинні бути святими (21:1-22:33)

Аарон та його сини були священниками. Вони були відокремлені для служіння Богу, і тому мали дотримувати чистоту тіла, думок й духа. Їм були надані особливі привілеї і особлива відповідальність. Вони несли смертну кару за легковажне ставлення до Божих вимог. Бог викупив Свій народ і зробив їх святими. Божі слуги повинні знати, що Бог святий.

Молитва:Господи, очисти Мене Кров'ю Ісуса. Збережи мене від умисних гріхів. Зроби Україну царством священників і народом святим.

Одне слово:Не безчестіть святого Божого Ймення

login:
password: