Суд та благословення

Ісая 34:1-35:10

(35:10): І Господні викупленці вернуться та до Сіону зо співом увійдуть, і радість довічна на їхній голові! Веселість та радість осягнуть вони, а журба та зітхання втечуть!

1. Суд Божий на всі народи (34:1-17)

Коли прийде день Божого суду всесвіт припинить своє існування. Усі зірки позникають, вони впадуть з неба, як пожовкле листя. Едомляни представляють тих людей, які утискають Божий народ (Пс.137:7). Всі такі люди будуть, як жертва на вівтарі, як цілопалення (5-7). Їх земля стане пустою та порожньою, як земля до того, коли Бог почав говорити у Бутті 1:2 (11).

2. Радість викуплених (35:1-10)

"Ось ваш Бог" (4). Прихід Ісуса - це добра новина для викупленців Божих, бо Він приходить відновити Свій народ та все творіння (Рим.8:23). Люди в світі страждають, бо не знають ні шляху та істини, ні напряму, ні призначення в житті. Але Ісус - святий шлях для тих, хто покладає свою надію на Нього. Він є шляхом до Царства Небесного. Бог обіцяє Царство Небесне Своєму викупленому народові. Це наш пункт призначення.

Молитва:Господи, допоможи мені йти вслід за Тобою шляхом пілігрима і бути між тими, які привітають Тебе останнього великого дня.

Одне слово:День Господа точно прийде

login:
password: