Плід Духа

Галатам 5:22-26

(22,23): А плід духа: любов, радість, мир, довготерпіння, добрість, милосердя, віра, лагідність, здержливість: Закону нема на таких!

1. Плід Духа (22,23)

Коли Божий Дух в нас, і ми підкоряємось Його ніжному голосу, тоді в нашому житті і серці з’являється добрий плід. Кожна людина прагне знайти любов, радість і мир, але все це є у Святому Дусі. Замість того, щоб бути дражливими та нетерпеливими, ми — терпеливі і добрі. Дух допомагає нам бути вірними і контролювати себе. Подумайте про практичне значення в вашому житті плодів Духа.

2. Розіп’яте тіло (24-26)

Ми Христові, коли приходимо до Ісуса з покаянням і вірою. Ми з’єднані з Ним в Його смерті і воскресінні через роботу Святого Духа. Тому наша грішна природа з пожадливостями і хіттю — розіп’ята на хресті. Ми повинні тримати цю обітницю вірою, і вірою ми повинні водитись Духом. Ми не маємо жодного приводу для гордості, як прощені грішники ми маємо любити і поважати один одного.

Молитва:Господи, розіпни мою грішну природу на хресті і наповни мене Твоїм Духом. Дай мені принести плід Духа в моєму житті.

Одне слово:Плід Духа

login:
password: