Гора Господня

Михей 4:1-5

(2): І підуть численні народи та й скажуть: Ходімо, і вийдім на гору Господню та до дому Якового, і Він буде навчати доріг Своїх нас, і ми будемо ходити стежками Його. Бо вийде Закон із Сіону, а слово Господнє із Єрусалиму

1. Ходімо, і вийдім на гору Господню (1-2)

Бог вибрав Ізраїльський народ. Він визволив їх з рабства і посадив на горі Сіон, щоб вони були царством священників, народом пастирів і вчителів Біблії для всього світу (Вих.19:5,6). Він мріяв про той день, коли всі народи прийдуть на гору Сіон, де живе Його народ, щоб вивчати Його слово і навчитись Його доріг (порівняйте з Іс.2:2-5).

2. Мечі на лемеші (3-5)

Коли всі народи підкоряться Богу і житимуть за Його словом, тоді на землі буде відновлено правильний порядок творіння, тоді не буде необхідності людям битись один з одним. Тому люди перекують свої мечі на лемеші. Страху вже не буде. Кожен сидітиме під своїм виноградником і під своєю фіґовницею, і всі тривоги за теперішнє і майбутнє зникнуть.

Молитва:Господи, дай мені Твоє видіння на наш народ, на весь світ і на мене. Зроби нашу країну царством священників і святим народом.

Одне слово:Велике Боже видіння для Свого народу

login:
password: