Бо вийде з Сіону Закон

Ісая 2:1-22

(3): І підуть численні народи та й скажуть: "Ходіть та зберімось на гору Господню, до дому Бога Якового, і доріг Своїх Він нас навчить, і ми підемо стежками Його!" Бо вийде з Сіону Закон, і слово Господнє - з Єрусалиму

1. "Полинуть до неї всі люди" (1-5)

Великий план та бачення Бога для Свого народу — це бути святим народом та царством священиків — народом учителів Біблії та пастирів для всього світу. Він хоче, щоб Його слово вийшло з Його святої гори "аж до останнього краю землі", щоб усі люди могли розкаятися і ходити Його шляхами. І тоді "мечі свої перекують вони на лемеші", і на землі буде мир.

2. "Буде високим Сам тільки Господь" (6-22)

Коли Божі люди повертаються з Божих шляхів, щоб слідувати іншим богам, чи коли вони покладаються на людину радше, ніж на Бога (6-9, 22), вони не можуть нікого навчити Божих шляхів. Горді люди, що покладаються на себе, не можуть служити Богові. Коли прийде світанок Господнього дня, горді люди упадуть і "буде високим Сам тільки Господь". Буде відновлений духовний порядок, і Бог буде правити в мирі.

Молитва:Господи, Ти заснував нашу країну, щоб бути містом на горі, святим народом та царством священиків. Виконай Свій план для нас. Хай слово Господнє знову вийде з нашої землі.

Одне слово:Царство священиків та народ святий

login:
password: