Не шукаю бо вашого я, тільки вас

2 Коринтянам 12:11-21

(14): Ось утретє готовий прийти я до вас, і не буду для вас тягарем, не шукаю бо вашого я, тільки вас. Не діти повинні збирати маєток батькам, але дітям батьки

1. Я шукаю вас, а не вашого(11-18)

Павло хотів від віруючих в Коринті не матеріального прибутку, а їхнього серця. Коли він спочатку жив і працював в Коринті, він був на самозабезпеченні, роблячи намети. Він і зараз не хотів бути для них тягарем. Перед своїм третім візитом він ясно дав зрозуміти, що не чекає від них матеріальної підтримки. Замість цього, як духовний батько, він був готовий віддати їм все, що мав, і навіть самого себе. Він більше хотів віддати їм, ніж отримати щось від них.

2. "На вашу збудову"(19-21)

Павло планував відвідати їх. Він захищав своє служіння. Він робив все на збудову Божого стада. Він сподівався, що коли зустріне їх лицем до лиця, вони вже вирішать свою проблему гріха перед Богом. Але, якщо вони не покаються в аморальності від всього серця, Павло буде дуже засмучений.

Молитва: Господи, допоможи мені цінувати людей більше, ніж матеріальні речі, допоможи намагатися укріпляти людей у всіх обставинах.

Одне слово: Не егоїстична любов

login:
password: