Святі люди

2 Коринтянам 6:14-7:1

(7:1): Отож, мої любі, мавши ці обітниці, очистьмо себе від усякої нечисти тіла та духа, - і творімо святиню у Божім страху!

1. "До чужого ярма не впрягайтесь з невірними" (14-16)

Ярмо - це інструмент, зроблений з дерева, який надягають на шиї двох волів, щоб вони тягли вантаж разом. Якщо ми постійно зв'язуємо себе з людиною, яка має мирські пріоритети і цінності, ми не можемо догодити Богу. Якщо хтось одружується з людиною, що має іншу мету життя, то ярмо, яке повинне полегшити тягар, робить його нестерпно тяжким.

2. Ми храм Бога (16б-7:1)

Ми Божий храм, місце, де Він перебуває. Коли Бог оселився в нашому серці, ми стали святими людьми, Його дітьми. Він не хоче, щоб ми йшли на компроміс з ідолами, зі світом чи з невіруючими. Ісус помер, щоб зробити нас святими. Давайте вірити Божим обіцянкам (16б,18), і берегти наші серця і життя чистими в Ньому. Через Божі обітниці ми беремо участь у Його святій природі і спасаємося від розбещеності цього світу (2Пет.1:4).

Молитва:Господи, зроби мене Царственим священиком і святим народом. Очисти мене кров'ю Ісуса, щоб я був придатним місцем для перебування Твого Духа.

Одне слово:Живи, як дитя Боже

login:
password: