Народження Самсона

Суддів 13:1-25

(8): І благав Маноах Господа, та й сказав: О Господи, Божий чоловік, що його посилав Ти, нехай прийде ще до нас, і нехай нас навчить, що ми зробимо для дитини, що народиться

1. Бог обіцяє сина неплідній жінці (1-7)

Маноах жив в часи, коли филистимляни жорстоко гнобили ізраїльский народ. Він був скромною людиною молитви. Вони з жінкою вже й не надіялися народити дітей, але Бог обрав їхню сім'ю, щоб дати Ізраїлю мужа, що звільнить його від филистимлян. Божий ангел розповів їм про те, як треба вчинити з малюком.

2. Молитва Маноаха (8-25)

Маноах не сумнівався в Божій силі - дати його неплідній жінці дитину. Він лише турбувався про те, як виховати сина Божим слугою в цьому зіпсованому і безбожному суспільстві. Це стало його ясною темою молитви. Божий ангел звістив йому те ж саме, що і його жінці. Коли Маноах приготував жертву, Бог послав вогонь, щоб прийняти її. Господь доручив Маноаху особливе дитя, тому що він був людиною, яка боїться Бога.

Молитва:Господи, допоможи нам виховувати своїх дітей Божими людьми, не дивлячись на те, що ми живемо в такому зіпсованому світі.

Одне слово:Проси в Бога мудрості

login:
password: