Зобов’язальна угода

Неемія 10:1-40

(30): зміцняють присягу при браттях своїх, при своїх шляхетних, і вступили в клятву та присягу, щоб ходити в Божому Законі, що був даний через Мойсея, Божого раба, і щоб дотримуватися, і щоб виконувати всі заповіді Господа, нашого Бога, і права Його, і постанови Його

1. Важливе рішення (1-30)

Після вивчення Біблії та сповіді люди були готові до покаяння на практиці. Політичні та релігійні лідери уклали нову угоду та підписали її. Вони та люди, яких вони представляли, зробили рішення поставити слово Бога законом для своєї землі. Вони вивчали Біблію і вирішили прийняти її як Слово Бога для себе. Всі лідери поставили свої печатки під цією угодою.

2. Покора на ділі (31-40)

Практична покора слову Бога торкається найбільш чутливих інтимних сфер життя. Ізраїльтяни вирішили одружуватись тільки з віруючими. Вони вирішили святити суботу, навіть незважаючи на збитки у своєму бізнесі. Вирішили вірно жертвувати на потреби священників, левитів та храму. Обіцяли поставити Бога на перше місце у своєму житті, вище за сім’ю та матеріальні блага.

Молитва: Господь, допоможи мені вивчати Твоє слово і жити, як воно говорить. Допоможи поставити Тебе на перше місце у серці та житті.

Одне слово: Віддай своє серце та життя Богу

login:
password: