Щоб всі народи пізнали

1 Царів 8:54-66

(60,61): щоб знали всі народи землі, що Господь Він Бог, і нема вже іншого! І нехай буде все серце ваше з Господом, Богом нашим, щоб ходити постановами його та щоб перестерігати заповіді Його, як цього дня!

1. Серце повністю вірне Господу (54-61)

Цар Соломон простягнув свої руки та поблагословив народ. Він прославляв Бога, який виконує Свої обіцянки. Він просив, щоб Бог був з народом, щоб Він навернув їх серця до Себе, щоб люди жили відповідно до Його слова. Він нагадав людям, що у Бога є план світової місії (60). Щоб жити в Божому благословенні та виконувати Його місію, ми повинні повністю віддати своє серце Богові. Бог і досі прагне, щоб Його народ був царством священиків та святим народом (Вих.19:6; 1Пет.2:9).

2. Освячення храму (62-66)

Прощення гріхів – це найбільше благословення Бога. Соломон та всі ізраїльтяни принесли жертву Господу, для прощення гріхів та щоб відновити правильні відносини між святим Богом та грішною людиною. Хлібне приношення призначалось для подяки. Після святкування перед Господом, люди пішли до дому радіючи та веселячись. Їхнє серце було повне вдячності. Ми повинні жити з Божим благословенням в наших серцях та хвалою на вустах.

Молитва:Господи, допоможи мені повністю віддати своє серце Тобі та світовій місії. Допоможи мені жити радіючи під Твоїм благословенням.

Одне слово:Виходити з Божого дому з радісним серцем

login:
password: