Ісус - правдива Виноградина

Івана 15:1-8

(5): Я Виноградина, ви галуззя! Хто в Мені перебуває, а Я в ньому, той рясно зароджує, бо без Мене нічого чинити не можете ви

1. Виноградар відтинає (1-4)

Ісус хоче, щоб Його учні приносили плід. Є декілька видів плодів: внутрішні плоди зміненого серця, плоди доброго впливу, плоди виховання учнів. Бог обтинає нас, щоб ми стали плодоносними. Він обтинає нас Своїм словом. Бог веде нас до покаяння в грішних звичках, ділах та думках. Добре галуззя також необхідно очищати через виховання. Бог виховує нас, тому що любить нас (Євр.12:6,11).

2. Перебувайте в Ісусі (5-8)

Для того, щоб галузки принесли плід, вони повинні перебувати на виноградині. Подібно і ми повинні перебувати в Ісусі. Галузки, які відпали від виноградини, помирають, їх можна вкинути у вогонь. Вірш 7 - це Божа обітниця. Якщо ми перебудемо в Ісусі, то Його Слово буде в наших серцях, і ми отримаємо все, про що проситимемо в молитві. Таким чином, ми повинні ходити з Ісусом через вивчення Біблії та молитву. Далі ми повинні принести багато плоду та довести, що ми Його учні. Таке життя прославляє Бога.

Молитва:Господи, допоможи мені прославляти та радувати Тебе завжди, тому що це - головна мета людства.

Одне слово:Перебувай в Ісусі та принось плоди.

login:
password: